معرفی کامل اسپلینت بینی
آیا قصد دارید بینی خود را جراحی کنید؟ به دنبال اطلاعات کاملی از مراحل بعد از عمل هستید؟ میخواهید بدانید چطور بینی را گچ میگیرند؟ اصلا چه اهمیتی دارد که بینی را آتل بندی کنند؟ در این مقاله به بررسی اسپلینت بینی به عنوان یکی از مهمترین بخشهای جراحی بینی میپردازیم. اسپلینت بینی چیست؟ انواع اسپلینت بینی کدام است؟ چرا ضروری است که حتما از اسپلینت بینی استفاده شود؟ با ما در ادامۀ مطلب همراه باشید تا پاسخ تمامی این سوالات را در اختیارتان قرار دهیم.
اسپلینت بینی چیست؟
اسپلینت بینی در واقع یک نوع آتل است که عموماً از جنس پلاستیک ساخته میشود. این آتل، پس از پایان جراحی بینی برای کمک به شکل گیری بینی در فرمت جدید مورد استفاده قرار میگیرد. اسپلینت بینی علاوه بر آنکه کمک مید تا غضروف در شکل جدید باقی بماند، از آسیب دیدن آن نیز جلوگیری خواهد کرد. اسپلینت بینی یا همان گچ بینی، در دو نوع مختلف ساخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد و هر دو نوع آن توسط پزشک نصب و جداسازی خواهد شد.
انواع اسپلینت بینی
به طور کلی، دو نوع اسپلینت بینی داریم. نوع اول، اسپلینت خارجی است. این نوع از اسپلینت بینی که بر روی بینی قرار میگیرد، همانطور که گفتیم کمک میکند تا بینی به صورت ثابت مانده و با همان صورت شکل بگیرد. نوع دیگر اسپلینت بینی، اسپلینت داخلی است. این نوع از گچ بینی در اتاق عمل و توسط پزشک جای گذاری میشود و معمولا برای درمان انحراف بینی و موارد این چنینی کاربرد دارد.
مراقبتهای ضروری اسپلینت بینی که باید بدانید!
درست همانند هر آتل دیگر، اسپلینت بینی نیز نیازمند مراقبت و توجه است. این مراقبتها توسط پزشک متخصص پس از عمل جراحی و به صورت کامل به بیمار توضیح داده خواهد شد. از مهمترین مراقبتهایی که باید از اسپلینت بینی انجام دهید میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اسپلینت بینی به هیچ عنوان نباید ضربه ببیند. هرگونه ضربه میتواند برای بینی جراحی شدۀ شما آسیبهای جدی به همراه داشته باشد. مراقب باشید تا بینی شما و در ادامه اسپلینت بینیتان دچار ضربه و آسیب نشود.
اسپلینت بینی نباید خیس شود. جذب آب میتواند گچ بینی شما را شل کرده و منجر به افتادن آن شود. در نتیجۀ این اتفاق بینیتان دچار آسیب خواهد هست. بنابراین به هیچ عنوان در مدت زمانی نصب اسپلینت بینی، به صورت خود آب نزنید. در صورتی که نیاز مبرم به شستشوی صورت داشتید، با یک ابر یا دستمال خیس تنها و تنها اطراف صورت خود را پاک کنید.
به هیچ عنوان سعی نکنید تا اسپلینت بینی را خودتان جدا کنید. حتی آتل بینی شما شل شد. برای این کار، حتما از متخصص خود کمک بگیرید. ورود کوچکترین فشار به بینی شما میتواند دردسرهای بسیار زیادی به همراه داشته باشد.
اسپلینت بینی چقدر روی بینی میماند؟
بستگی به نوع اسپلینت بینی، مدت زمان ماندن آن بر روی بینی متفاوت خواهد بود. به طور معمول، اسپلینت داخلی بینی در اولین جلسه پس از عمل جراحی که به ملاقات پزشکتان میروید از داخل بینی خارج خواهد شد. اسپلینت خارجی اما در حدود 5 تا 7 روز بر روی بینی باقی خواهد ماند. اما برداشتن آن نیز با توجه به نظر پزشک متخصص و شرایط بینی شما انجام خواهد شد.
برای کاهش درد چه کنیم؟
زمانی که وقت برداشتن اسپلینت بینی فرا میرسد، در همان روز مراجعه به پزشک، پیش از خروج از خانه دوش بگیرید. مثل همیشه! این بار صورت خود را نیز زیر دوش آب ببرید. این مسئله کمک میکند تا اسپلینت بینی کمی شل شده و سادهتر از بینی شما جدا شود.
اگر اسپلینت بینی شل شد چه کنیم؟
همانطور که قبلتر هم گفتیم، به هیچ عنوان نباید اسپلینت بینی را از صورت خود جدا کنید. حتی اگر به مقدار زیاد شل شود. در این حالت، با پزشک خود تماس بگیرید و در اولین فرصت به مطب وی مراجعه کنید تا در جهت فیکس کردن آن اقدام نماید.
از کجا میتوان اسپلینت بینی خرید؟
اسپلینت بینی یک کالای پزشکی مهم و حساس است. کیفیت این کالا از قیمت آن دارای اهمیت بسیار بیشتری است. توجه داشته باشید که برای خرید بهترین اسپلینت بینی به مراکز معتبر مراجعه نمایید. بهترین انواع اسپلینت بینی را میتوانید در فروشگاه اینترنتی بوژان تب با سالها تجربۀ موفق خریداری نمایید. تنها کافی است تا به سایت این فروشگاه مراجعه نمایید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.