همه کاربردهای نبولایزر که باید بدانید

نبولایزر

فهرست مطالب این صفحه

نبولایزر چیست و چه کاربردی دارد؟

آیا می‌دانید دستگاه نبولایزر چیست؟ چرا اهمیت دارد که کاربردهای دستگاه نبولایزر را بشناسیم؟ خرید دستگاه نبولایزر برای چه گروهی از بیماران ضروری محسوب می‌شود؟ در این مقاله از بلاگ بوژان تب پاسخ تمامی این سوالات را به طور کامل بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید تا همۀ کاربردهای دستگاه نبولایزر را برایتان بازگو کنیم.

کارکرد دستگاه نبولایزر برای چه ارگان‌هایی است؟

ریه، یکی از ارگان‌های حیاتی در بدن انسان محسوب می‌شود. این ارگان وظیفه دارد تا اکسیژن مورد نیاز برای بدن را از هوا گرفته و به خون برساند. خون نیز این اکسیژن را در اختیار اعضای بدن قرار خواهد داد. بدون وجود اکسیژن بدن ما تنها برای چند دقیقه قادر به ادامۀ حیات خواهد بود. بنابراین، می‌توان عملکرد درست ریه را پس از قلب، به عنوان مهم‌ترین عملکرد در کل بدن معرفی کرد. زمانی که ریه‌ها دچار آسیب می‌شوند برای دریافت دارو نیاز دارند تا این دارو را به شکل گاز دریافت کنند. چرا که ورود مایعات به ریه خطر مرگ به همراه خواهد داشت. دستگاه نبولایزر، دستگاهی برای رساندن داروی مورد نیاز مرتبط با بیماری‌های ریوی است.

تعریف دستگاه نبولایزر

برای آنکه بدانیم کاربردهای دستگاه نبولایزر چیست، ابتدا باید با خود دستگاه آشنا شویم. دستگاه نبولایزر یک تکنولوژی درمانی است که دارو را بر اساس یک مکانیزم به خصوص به گاز تبدیل کرده و وارد ریه‌ها می‌کند. دارو برای تاثیرگذاری در ترکیب با اکسیژن وارد ریه شده و به سرعت اثرگذاری خود را آغاز خواهد کرد. دستگاه نبولایزر انواع مختلف دارد. تمامی انواع مختلف این دستگاه کاربردهای یکسانی دارند.

نبولایزر

کاربردهای دستگاه نبولایزر

کاربردهای دستگاه نبولایزر برای بیماران ریوی از جمله بیماران برونشیت، آسم شدید، عفونت‌های شدید ریوی و موارد مشابه دیگر به وجود آمده است. اثرگذاری کاربردهای دستگاه نبولایزر به این صورت است که دارو را به ذرات بسیار کوچکی در اندازه‌ی مولکول اکسیژن تبدیل می‌کند. به این ترتیب بیمار می‌تواند دارو را تنفس نماید. در این روش انتقال دارو، اثرگذاری به شدت سریع است. بنابراین تزریق بیش از اندازۀ دارو به دستگاه می‌تواند خطر آفرین باشد. همانطور که گفتیم، کاربردهای دستگاه نبولایزر در تمام انواع آن یکسان است. آنچه یک مدل را از مدل دیگر بهتر خواهد کرد، بستگی به نوع و شرایط بیماری در فرد دارد. پس پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد خرید دستگاه نبولایزر دارید، بهترین گزینه مناسب بیمار خود را انتخاب نمایید.

انواع دستگاه نبولایزر که باید بشناسید!

حال که کاربردهای دستگاه نبولایزر را فهمیدیم، بهتر است انواع مختلف آن را نیز بشناسیم. به طور کلی، دستگاه نبولایزر در سه مدل اصلی طراحی و تولید شده است. این مدل‌ها عبارت می‌شوند از:

  • دستگاه نبولایزر اولترا سونیک
  • دستگاه نبولایزر مس کپ
  • دستگاه نبولایزر کمپرسوری

در میان سه گروه بالا، نوع اول و سوم در بازار فروش دستگاه نبولایزر مرسوم‌تر هستند.
دستگاه نبولایزر اولترا سونیک، با استفاده از امواج فرا صوت داروی مورد نیاز بیمار را به ذرات بسیار ریز و هم اندازه با اکسیژن تبدیل می‌کند. میزان کوچک بودن ذرات دارو در این نوع دستگاه نبولایزر، بسته به نیاز بیماری می‌تواند کوچک‌تر یا بزرگ‌تر باشد. هرچه فرکانس اعمال شده در دستگاه بیشتر باشد، ذرات کوچک‌تر خواهند بود. بنابراین به عنوان یکی از کاربردهای دستگاه نبولایزر اولترا سونیک، می‌توان به این مسئله اشاره کرد که بسته به نوع بیماری می‌تواند ذرات دارو را در اندازه‌های مختلفی کوچک نماید.
دستگاه نبولایزر کمپرسوری، همانطور که از نامش می‌توان فهمید، با کمک اکسیژن فشرده ذرات دارو را تقسیم می‌کند. کاربردهای دستگاه نبولایزر کمپرسوری در مقایسه با کاربردهای دستگاه نبولایزر اولترا سونیک محدودتر است. این دستگاه مجهز به یک فیلتر برای جلوگیری از ورود ذرات معلق هوا به مخزن و مخزن مجزا برای هر بیمار است. عملکرد این دستگاه به گونه‌ای است که با ایجاد فشار منفی می‌تواند دارو را از مخزن خارج کرده و وارد ماسک نماید.

خرید دستگاه نبولایزر

کاربردهای دستگاه نبولایزر برای بیماران ریوی زندگی ساز است. با وجود این دستگاه می‌توان زندگی را برای بسیاری از افراد مبتلا به آسم، برونشیت و بیماری‌های دیگری مانند این آسان‌تر کرد. خرید دستگاه نبولایزر، مانند هر کالای پزشکی دیگری باید با حساسیت به خصوصی انجام شود. پیش از اقدام به خرید، حتما تحقیقات کاملی در زمینۀ انواع دستگاه نبولایزر و کاربردهای هر کدام انجام دهید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینۀ کاربردهای دستگاه نبولایزر و خرید آن می‌توانید به سایت فروشگاه اینترنتی بوژان تب مراجعه نمایید.

sourcea
ارسال دیدگاه