درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی
درد از هر نوع و به هر دلیلی که ایجاد شود، میتواند زندگی فرد را دچار اختلال کند. دررفتگی مفاصل، یکی از دلایل شایع بروز درد در استخوانها هستند که دررفتگی مکرر کتف، یکی از اینهاست. دررفتگی مکرر کتف به دلایل گوناگونی ایجاد میشود و میتواند زندگی روزمره فرد را به طور کلی تحت الشعاع قرار دهد. در این مقاله قصد داریم تا به طور کامل در مورد این عارضه صحبت کنیم و چگونگی درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی را مورد بررسی قرار دهیم. با ما تا انتهای مطلب همراه شوید تا با روشهای درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی مثل استفاده از کتف بند طبی آشنا گردید. موارد مورد بررسی در این مقاله عبارت هستند از:
- همه چیز در مورد دررفتگی مکر کتف
- روشهای درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی
- عوامل تاثیرگذار بر موفقیت درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی
- علت اهمیت ثابت مانند کتف پس از درمان
همه چیز درباره دررفتگی مکرر کتف
پیش از آنکه به درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی بپردازیم، بهتر است بدانیم دررفتگی مکرر کتف چیست. دررفتگی کتف به حالتی گفته میشود که مفصل سر شانه از محل قرارگیری خود به صورت کامل یا نیمه، خارج میشود. علت بروز این مسئله میتواند ورود ضربه، فشار مکرر ورزشهای سنگین مانند وزنه برداری، شنا، والیبال و غیره، تصادف و دیگر موارد باشد. مهمترین دلایل دررفتگی مکرر شانه عبارت میشوند از:
- سن زیر 20 سال
- عدم ثابت ماندن کتف پس از درمان در مدت زمان تعیین شده توسط پزشک
- عدم جا انداختن درست کتف در اولین درمان
- بیماری شلی رباط
- ورزش سنگین
- سنگین بودن آسیب وارده به کتف
آیا درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی امکانپذیر است؟
درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی، جزو مهمترین روشهای درمانی در این عارضه است. در بسیاری از موارد و تا حد ممکن، برای درمان دررفتگی مکرر کتف، جراحی گزینه مناسبی نیست. در صورتی که نتوان درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی انجام داد، از روش جراحی استفاده میشود. در چنین حالاتی، ابتدا کتف جا انداخته میشود و سپس از روشهای فیزیوتراپی و ثابت نگه داشتن کتف و دست در یک حالت مشخص و برای مدت مشخص، بهره گرفته میشود.
روشهای درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی چیست؟
همانطور که در پاراگراف قبلی هم توضیح دادیم، درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی، مهمترین روش درمانی است. در این روش، ابتدا شانه به جای خود بازگردانده میشود. سپس برای آنکه کتف در جای خود ثابت بماند، بسته به نیاز بیمار و میزان دررفتگی، به مدت 6 الی 8 هفته از آویز گردن استفاده میشود. در این مدت زمان، برای کاهش التهاب میتوان از کمپرس یخ بهره گرفت. پس از مدت زمان مشخص، ورزشهایی برای تقویت کتف تجویز میشود. در این زمان، بسته به تشخیص پزشک نیاز به چند جلسه فیزیوتراپی نیز وجود دارد.
اهمیت ثابت ماندن کتف پس از درمان
در روش درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی، مهمترین مسئله در کل فرایند درمان، ثابت ماندن کتف در مدت زمان مشخص شده است. یکی از دلایلی که میتواند مجددا منجر به دررفتگی مکرر کتف شود، رعایت نکردن همین مدت زمان است. به همین جهت اهمیت دارد که حتماً از یک آویز گردن درجه یک در مدت زمان دقیق مشخص شده توسط پزشک، استفاده کنید. در این زمان، انجام ورزشهای سنگین و یا حتی رانندگی برای بیمار منع خواهد شد. گاهی این مدت زمان میتواند تا شش ماه ادامه داشته باشد.
بوژان طب و درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی
همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، مهمترین مسئله در روشهای درمان دررفتگی مکرر کتف بدون جراحی، ثابت مانند کتف در مدت زمان مشخص شده توسط پزشک است. به همین جهت، کیفیت بالای کتف بند و خرید آن از یک برند درجه یک شناخته شده، دارای اهمیت میشود. در این راستا، مجموعه بوژان طب به عنوان وارد کننده اولیه محصولات پزشکی را به شما معرفی میکنیم. تمامی کالاهای این مجموعه درجه یک بوده و با قیمت بسیار مناسبتر، عرضه میشود.
جهت کسب اطلاعات کاملتر در مورد مجموعه بوژان طب و انواع آویز گردن این مجموعه، اطلاع از قیمتها و نحوه ثبت سفارش، میتوانید به سایت فروشگاه اینترنتی بوژان طب مراجعه نموده و یا از طریق شمارههای تماس جهت مشاوره، به صورت مستقیم با کارشناسان بوژان طب در ارتباط باشید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.